Pikáns, húsgolyóval töltött kiflik

  • 2016.09.01.
  • 5

Nem csak enni, nézni, de készíteni is nagyon szerettem ezeket a kifliket. Egyszerűen annyira jól esett a szememnek a készítés minden fázisa, hogy el sem tudom mondani.
Tudjátok, vendég szerző vagyok a Magginál.
Így ez a finomság is Maggi termékkel készült, de higgyétek el az a fűszerezés, amit az alapok adnak, nagyon jól állnak ennek a töltött kiflinek. Pontosabban ezeknek.

Hozzávalók 4 töltött kiflihez:
500 g darált sertéshús
4 db hot-dog kifli
1 tasak MAGGI 2 IN 1 BARBECUE SERTÉSSÜLT PIKÁNS KETCHUPPAL ALAP
2 ek aszalt körte
1 marék petrezselyemzöld
ízlés szerint bors
3 dl olaj
3 ek ketchup
1 szem paradicsom
ízlés szerint saláta
2 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
Az elkészítés pontos menetéért kattintsatok az Okoskonyha oldalára.
Jó étvágyat!