13 borzongatóan édes ötlet Halloweenra

  • 2018.10.25.
  • 7

Összeszedtem Nektek 13 ötletet, mivel tudjátok megborzongatni a családot, gyerekeket, vendégeket Halloweenkor. Egyszerű ötletek, könnyen megvalósíthatók és nagyon finomak! 1. A fent látható sírhant csokimousse egy nagyon jó választás, amennyiben szereted a nagyon csokis dolgokat. Mint látható, nem feltétlenül kell hozzá mindenféle műanyag poharakat vásárolni, nagyobb méretű kávéscsészékben tökéletesen tálalható!
2. Ez csupán egy ötlet. Muffin recepteket találsz a blogon – válogass kedvedre, a tetején pedig bármilyen tetszőleges világos színű krémet lehet narancssárgára színezni. Gumicukor pókok ülnek a tetején.

3. Boszorkányujjak. Egy klasszikus. Diós linzertészta, kis mandula….Frenetikus! 4. Becsokizott kukacok
Szintén egy egyszerű, mutatós, aranyos finomság.5. Ismét muffin, csak másfajta díszítéssel. Ehhez szükséged lesz némi fondantra is és egy kis böngyölgetésre, de aranyosak, nem? 6. Virslis pókok. Reggelire/vacsorára. Szeretik a gyerekek! 7. Tök jó kekszek
Időigényesebb, de szeretni fogod a tészta ízét, állagát, a végeredményt, mindent. 8. Torta Halloween hangulatban
Ez is egy ötlet csupán. Készíts bármilyen tortát, burkold narancssárgára vagy fehérre, rajzolj rá csokival pókhálót és ültess rá egy gumicukor pókot. 9. Akár a piskótatallérokat is feldobhatod kis fehércsokival, illetve a szemeknél plusz két pötty barnával.
Forrás: Link