Fekete erdő torta egyszerűen

  • 2013.11.02.
  • 5

Tészta:1 cs sütőpor3 tojás1 halmozott bögre cukor2 csapott bögre lisztfél bögre olajfél bögre tejkakaópor ízlés szerint (minél több!:)A tojásfehérjét felverem, majd a többi hozzávalót külön elkeverem és végül
hozzáadom
a kemény fehérjét (mint ha piskótát készítenék). Miközben sült elkészítem a krémetKrém hozzávalók:1 üveg magozott meggy
+ a leve is, s néhány magozatlan meggy (ez is meggykompótból) a díszítéshez1 cs vaníliás pudingízlés szerint cukorA meggy levében megfőzöm a pudingot, s ha szükséges még ízesítem cukorral.
A kihűlt tortát, kettőbe vágom s megkenem a fenti krémmel, összeillesztem.Díszítéshez:5oo ml habtejszínt keményre fölverek, megkenem vele a tortát, közepére meggyet teszek, s díszítem csokiforgácssal is, persze, amennyire az időm s egyéb éppen engedi:)JA, ÉS HA NÁLUNK VENDÉGEK VANNAK, KETTŐ KELL! GONDOLOM, ÉRTHETŐ:)

Címkék

Torta