Caprese hajócskák

  • 2014.01.28.
  • 2

Hozzávalók:1 csomag mini mozzarella1 csomag koktélparadicsomnéhány levél bazsalikomsó, frissen őrölt borsolívaolajbalzsamecetA paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk és kikaparjuk a magos belső részeket, ha nem állnak meg maguktól, pici talpakat vágunk a feleknek. Az apró sajtgömböket lecsöpögtetjük és a kis paradicsomhajók belsejébe rakosgatjuk. Mindegyik sajtot kissé bevágjuk a tetején, egy vékony, hegyes pengélyű, éles késsel és egy-egy bazsalikomlevélkét csúsztatunk a nyílásba. Tálra rakosgatjuk őket, aminek az alját néhány csepp olajjal és ecettel díszítjük (ezt még gyakorolnom kell:D). Enyhén sózzuk őket és frissen őrölt borssal koronázzuk meg a kompozíciót. Egyszerű, egészséges és mutatós partyfalatok, alig pár perc alatt. Elkészítési idő: kb. 10 perc(sk)Hasonló bejegyzések:Jamie Oliver 30 perces CurryjeWellington pulykamell – Ünnepi menü; ma 1 hónapos a blogomAstrid rizottójaEpres csokipudingKrumplifészkek