SAJTOS ÉS SZAZÁMMAGOS BAGEL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2020.04.02.
  • 8

Hozzávalók:20 dkg Bake Free házi kenyér lisztkeverék20 dkg Bake Free szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék10 g só5 g gluténmentes sörélesztőpehely6 dl víz+ olaj a kenéshez+ reszelt növényi sajt és szezámmag a szóráshoz+ barna rizsliszt a nyújtáshozElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb 2-3 ujjnyira.Fánk szaggatóval kiszaggatjuk.Majd forró, lobogó vízbe tesszük kb. fél percre, majd sütőpapíros tepsire tesszük őket.Olajjal vékonyan lekenjük, majd megszórjuk egyiket - másikat szezámmaggal, a többit reszelt növényi sajttal.190 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.