ANANÁSZOS PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.06.29.
  • 0

Hozzávalók:20 dkg Mester család süteményliszt1cs sütőpor1 kk útifűmaghéj2,5 ek édesítő (1:4) (ITT)5 dkg olaj / kókuszolaj1,75 dl vízKrém:1 cs vaníliás pudingpor2 dl Schlagfix natúr növényi tejszín1 dl rizstejízlés szerint édesítőTetejére:kb. 10.15 dkg ananászcsokiszószElkészítés:A piskótához
a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat. Jól kikeverjük, majd szilikon formába öntjük. 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.A krém alapanyagait kikeverjük, majd megfőzzük.A megsült, majd időközben kihűlt piskótára kenjük, tetejét ananásszal kirakjuk és csokiszósszal meglocsoljuk.