GESZTENYEKRÉMES SÜTEMÉNY (GLUTÉN,TEJ,TJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.05.06.
  • 8

Hozzávalók:Piskóta:15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)10 dkg tápióka keményítő10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)2 dkg útifűmaghéj2 dkg útifűmaghéj őrlemény3 ek édesítő (1:4)3 dkg holland kakaópor6 dl víz2 ek citromlé1 cs sütőporKrém:25 dg natúr gesztenyemasszaízlés szerint édesítő2 ek rumaroma4 dl Schlagfix natúr tejszín - vegán+ holland kakaópor a tetejéreElkészítés:A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuka
vizet és a citromlevet, majd kikeverjük. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.A tejszínt kemény habbá verjük majd hozzáajuk az édesítőt, rumaromát, és a villával összetört gesztenyét, majd kemény krémmé dolgozzuk. Rátesszük a meghűlt piskóta tetejére, majd holland kakaóporral megszórjuk.