CSAVART BAGETT (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.05.08.
  • 2

Hozzávalók:20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)10 dkg Naturbit köles liszt10 dkg Tápióka keményítő (ITT)5 dkg Teff liszt2 dkg útifűmaghéj2 dkg útifűmaghéj őrlemény6 dl víz1 cs sütőpor2 kk só2 ek citromlé+ olaj a kenéshezElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd összedolgozzuk. 10 percet pihentetjük, majd két részre osztjuk.Bagettet formázunk belőlük, majd megcsavarjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.180 fokos sütőben kb 50 perc alatt megsütjük őket.