EPRES PUDINGOS RIZS (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.04.24.
  • 5

Hozzávalók:30 dkg rizs3 ek kókuszolaj1,2 l rizstej5 dl rizstejszín1 cs vaníliás pudingpor2-3 ek édesítő (1:4) (ITT)2 ek vanília aroma+ eper (fagyasztott) - kb 20 dkg+ 1 dl rizstejszín+ olvasztott csokiA rizst az olajon átforgatjuk, picit megpirítjuk, majd felöntjük a rizstejjel , édesítjük és hagyjuk megfőni a rizst. Majd a pudingport kikeverjük a rizstejszínnel és vanília aromával és hozzáadjuk a megfőtt rizshez, majd 5-10 percig még főzzük.Az epret kiengedjük, majd édesítjük és a rizstejszínnel kikeverjük.Ez kerül a tálka aljába, majd rá a rizs. Csokival meglocsolva tálaljuk.