CSOKIS KALÁCS (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.04.19.
  • 1

Hozzávalók:12,5 dkg Naturbit Barna rizsliszt (ITT)5 dkg
tápióka keményítő10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)6 dkg útifűmaghéj1,5 ek édesítő (1:4)1 ek citromlé5 gr sütőpor1 dl rizstejszín3,5 dl víz+ 10 dkg olvasztott csoki
+ kakaópor
+ rizstejszín
+ édesítő keveréke - sűrű legyen+ barna rizsliszt a nyújtáshozElkészítés:Az alapanyagokat egy tálban jó alaposan összedolgozzuk, majd két részre szedjük. Mind a kettőt kinyújtjuk hosszúkás alakba, majd megkenjük a kakaós . csokis krémmel. Feltekerjük, majd összefonjuk a kettőt. Szilikon kenyérformába tesszük, lekenjük vékonyan olajjal, majd 180 fokon kb 40-50 perc alatt megsütjük.