FEHÉR KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.12.17.
  • 7

Hozzávalók:25 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)10 dkg Naturbit tápióka keményítő (ITT)10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)2 dkg útifűmaghéj2 dkg útifűmaghéj őrlemény1 cs sütőpor15 gr só5,5 dl víz2 ek citromlé+ olaj a kenéshezElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban alaposa összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet. Jól összedolgozzuk.Majd sütőpapíros tepsire nedves kézzel kenyeret formázunk, lekenjük vékonyan olajjal, tetejét bevagdossuk. Majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 45-55 perc alatt megsütjük.Hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyasztható.