VEGÁN BOUNTY TORTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.10.01.
  • 5

Hozzávalók:20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)5 dkg Naturbit Köles liszt (ITT)5 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)1 cs sütőpor1 dkg útifűmaghéj1 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)2 ek holland kakaópor4 dkg édesítő (1:4)kb 3,2 dl víz2 ek citromléKrém:1 cs kókuszos pudingpor1 cs vaníliás pudingporízlés szerint édesítő2 dl Schlagcreme natút tejszínkb 3 dl kókusztej10 dkg kókuszreszelék+ mentes csokoládé olvasztva+ 2 dl Schlagcreme natút tejszín + 1-2 ek kókuszreszelékkel felverveElkészítés:A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan kikeverjük. Két darab piskótát sütünk belőle.A krémehez a tejszínen kívűl mindent kikeverünk, majd sűrűre főzzük, majd felverjük a tejszínt és belekeverjük.Ha kihűltek a piskóták, akkor megtöltjük, úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kis krém.Majd legvégül a kókuszos tejszínnel bevonjuk.Egy éjjelre a hütőbe tesszük, másnap csokival stb.. díszítjük.