BOUNTY SZELET (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.10.25.
  • 8

Hozzávalók:4 db tojás22,5 dkg Mester család süteményliszt2 ek Mester család kakaópor1 cs sütőpor2,5 ek édesítő (1:4) (ITT)Krém:8 dl kókusztej2 cs vaníliás pudingporízlés szerint édesítő20 dkg kókuszliszt1 dl kókusztejszín15 dkg kókuszreszelék+ Mester család diabetikus étbevonóElkészítés:A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját kikeverjük az édesítővel, majd hozzáadjuk a lisztet, és sütőport. Kikeverjük, majd beleforgatjuk a habot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.A krémhez az összes alapanyagot kikeverjük, majd sűrűre főzzük.Ha kihűlt a piskóta , akkor beborítjuk a krémmel, majd olvasztott csokival. Majd hagyjuk teljesen kihűlni.