MINI VANÍLIÁS PAPUCSOK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTESEK)

  • 2018.09.11.
  • 4

Hozzávalók:10 dkg Naturbit Barna rizsliszt (ITT)10 dkg Tápióka keményítő5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)2 dkg utifűmaghéj2 dkg útifűmaghéj őrlemény3 dkg édesítő (1:4)1 cs sütőpor3 dl víz2 ek citromléTöltelék:1 cs vaníliás pudingporkb 6-7 ek barna rizslisztízlés szerint édesítő4,5 dl kókusztej+ olaj a kenéshez+ barna rizsliszt a nyújtáshozElkészítés:A krémhez a száraz alapanyagokat egy lábasba tesszük, majd felöntjük a kókusztejjel, majd kikeverjük és sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni.A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jól összedolgozzuk.Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk. Kb 10 cm - es átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk. Mindegyik közepére teszünk a krémből. Majd két szélét összehajtjuk.Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajjal lekenjük.180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.