CSOKIS GOMBÓC (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMETES)

  • 2018.09.04.
  • 7

Hozzávalók:45 dkg burgonya1 db tojás1 ek édesítőkb 10 dkg Mester házi kenyérliszt+ Mester diabetikus étbevonó+ rizsliszt+ Mester kenyérmorzsa - pirítvaElkészítés:A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük és megfőzzük. Majd leturmixoljuk a főtt borgonyát. Hozzáadjuk a többi alapanyagot és jól összedolgozzuk (ha szükséges , adjunk hozzá még lisztet - ez attól is függ, mennyire volt nedves a burgonya). Majd rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk, kockákat vágunk belőle, majd csokit teszünk a közepébe és golyókat formázunk belőle. Forró, sós vízben kifőzzük. Majd pirított zsemlemorzsába forgatjuk.