ÜNNEPI KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.08.20.
  • 7

Hozzávalók:20 dkg
Naturbit barna rizsliszt (ITT)10 dkg Tápióka keményítő15 dkg
Naturbit hajdina liszt (ITT)15 dkg
Naturbit köles liszt (ITT)2,5 dkg utifűmaghéj2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény1 cs sütőporsó2 dl Koko Dairy free natúr joghurt5 dl víz2 ek citromlé+ Olaj a kenéshez+ Naturbit köles liszt a formázáshozElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, és jó alaposan összedolgozzuk. kb 10 percet pihentetjük, majd köles lisztes lapon formázzuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük, majd bevagdossuk.180 fokra előmelegített sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük.Hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyaszthatjuk.