ALMÁS PITE - PALEO (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.08.01.
  • 3

15 dkg Kókuszliszt (ITT)5 dkg tápióka keményítő8 gr útifűmaghéj2 db tojás3 dkg kókuszolaj3-4 ek édesítő1 cs sütőpor2 dl víz6-7 db almafahéjszerecsendió+ 1 db tojás kókuszolajjal elkeverveElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd a nedves alapanyagokat hozzáadjuk és összedolgozzuk.Az almákat megmossuk, majd lereszeljük, édesítjük, ízesítjük fahéjjal és szerecsendióval.A tészta egyik felét egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd rátesszük az almát, és a tészta másik felét.Lekenjük kókuszolajjal kikevert tojással, majd 180 fokon kb25-30 perc alatt megsütjük.