RAKOTT CSIRKE (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.06.20.
  • 3

Hozzávalók:1 kg csirkemell1 kg burgonyasó1 nagyobb pritaminpaprika4 db tojás+ 3 dl rizstejszín+ 2 db tojás+ 15 dkg reszelt növényi sajt+ olajElkészítés:A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk, majd félig megfőzzük. Majd egy sütőformát kiolajozunk, majd a burgonyát az aljára tesszük, majd rátesszük a paprikát szeletekbe illetve az előzőleg megfőzőtt tojást felkarikázva. A csirkét felszeleteljük, megmossuk,
besózzuk, majd rátesszük a a tojásra. Végül kikeverjük a rizstejszínt a tojásokkal és a növényi sajttal, majd rátesszük a csirke rétegre. Letakarjuk és kb 30 -35 percet puhítjuk, majd leszedjük a fóliát és 15-25 percig sütjük még.