MÉTERES MENTESEN (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.06.19.
  • 3

Hozzávalók:30 dkg Narutbit barna rizsliszt
- ITT20 dkg Naturbit köles liszt - ITT7 dkg Mimen tápióka keményítő5 ek édesítő (1:4) - ITT1 cs sütőpor2 dkg útifűmaghéj1 dkg útifűmaghéj őrlemény5,5 dl víz3 ek citromlé+ 2 ek holland kakaópor+ 4-5 ek vízPuding 1 :2, 5 cs vanília puding + 7 dl rizstej + édesítőPuding 2:2, 5 cs eper vagy puncs + 7 dl rizstej + édesítő+ olvasztott csokoládéElkészítés:A piskóta alapanyagait összekeverjük, majd két részre szedjük, és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és a vizet. Majd mind a kettőt megsütjük egy őcgerinc formában (vagy ha nincs, akkor kenyérformában) 180 fokon kb 30-34 perc alatt.Közben a pudingokat megfőzzük.Majd ha megsültek és meghültek a piskótát, akkor felszeleteljük. Majd felváltva megkenegetjöük őket a pudinggal (kakaós piskóta - eper puding - sima piskóta - vanília puding ... ). Majd folpacja csomagoljuk 2-3 órára. Majd olvasztott csokoládéval borítjuk.