"MÉZES" KÓKUSZTEKERCS (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.05.04.
  • 3

Hozzávalók:20 dkg Mester keksztekercspor15 dkg Mester mézes süteménypor10 dkg Mester család diabetikus étbevonó (olvasztva) - szójlecitint tartalmaz, az arra érzékenyek használjanak házi csokit, vagy más márkájút.15 dkg margarin3 ek Mester kakaópor12 dkg Mézpótló8 ek kókuszreszelék+ annyi rizstej / rizstejszín, hogy gyúrható legyenTöltelék:15 dkg margarin15 dkg kókuszreszelékízlés szerint por édesítőElkészítés:A kakaós réteg hozzávalóit egy tálban jól összegyútjuk, majd sütőpapíron kinyújtjuk - szórjunk alá kókuszreszeléket (ragadós, így szórhatjuk kókuszreszelékkel nyugodtan a nyújtandó részt is ). Majd kikeverjük a margarint a kókuszreszelékkel és porédesítővel, majd megkenjük a kakaós réteget. Feltekerjük, majd hagyjuk pár órát a hütőben. Végül szeleteljük.