CSOKIS CHIA KRÉMES SÜTI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.05.29.
  • 4

Hozzávalók:15 dkg Naturbit barna rizsléiszt10 dkg Naturbit köles liszt3,5 dkg Tápióka keményítő4 ek édesítő (1:4)1 cs sütőpoe1 dkg útifűmaghéj0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény1,5 ek holland kakaópor1,5 ek citromléKrém:10 dkg Csokis vegán chiashakekb 4,5 dl Schlagcreme vegán natúr tejszínízlés szerint édesítőTetejére:olvasztott csoki+ felvert tejszín (Schlagcreme)Elkészítés:A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb 20-25 perc alatt megsütjük.Közben kikeverjük a csokis chiashaket a tejszínnel és édesítővel.Majd ha megsült és kihűlt a piskóta akkor megkenjük a krémmel, majd a tetejét csokival borítjuk, tejszínnel díszítjük.