PROTEINES TÖKFŐZELÉK VEGÁN FASÍRTTAL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.03.15.
  • 5

Hozzávalók:50 dkg gyalult tök1 cs kaporsórizstej - Alpro1 dl rizstejszín - Alprokb 2 ek Vegifeel vegán protein - natúr (ITT)+ 1 cs Naturbit vegán fasírt - magyarosElkészítés:A tököt a kaporral sóval egy lábasba tesszük és annyi rizstejet öntünk rá, hogy épp csal ellepje. Megfőzzük, majd botmixerrel pépesítjük
- kb. a felét. A rizstejszínnel kikeverjük a proteint, majd a pürésített tökből kimerünk hozzá , elkeverjük, majd az egészet a lábasba öntjük és sűrítjük.A fasírtport kb 2,5 dl vízzel összedolgozzuk , gombócokat formázunk belőe és forró olajban kisütjük.