SZÍNES SACHER GOLYÓK (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.12.23.
  • 1

Hozzávalók:4 db tojás5 gr sütőpor1 ek édesítő (1:4)15 gr holland kakaópor6,5 dkg Aby házi kenyérliszt+ 15-20 dkg baracklekvár (ez függ a lekvár állagától – folyósabb vagy keményebb)+ dekorcukorkákElkészítés:A tojásokat kikeverjük az édesítővel, majd kakaóporral.
Végül hozzáadjuk a lisztet és sütőport, jó alaposan elkeverjük (tehetjük egyébként egész egyszerűen egy turmixba, és avval „keverjük”). Majd sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.Majd ha kihűlt a piskóta, felkockázzuk, morzsoljuk. Hozzáadjuk a lekvárt és jól összegyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle. Végül dekorgyöngybe, darába forgatjuk.