MIMÓZA SZELET (GLUTÉN,TEJ, TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.12.03.
  • 3

Hozzávalók:45 dkg Mester süteményliszt1 cs sütőpor2 ek édesítő2 db tojássárgájacsipet só20 dkg margarin8,5 dkg Joya kókuszjoghurtKrém:7 dl rizstej2-3 ek édesítő60 gr vaníliás pudingporkb 10 - 15 dkg rizsliszt20 dkg margarin+ eper lekvár (vagy barack lekvár)Elkészítés:A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Majd 4 részre osztjuk, és kinyújtjuk mindegyiket kb 18x18 as tepsi méretbe. Majd egyenként kisütjük őket 180 fokon kb 10-12 perc alatt.Közben elkészítjük a krémet. A rizstejben elkeverjük az édesítőt, rizslisztet és pudingport, majd sűrűre főzzük.Majd belekeverjük a margarint.Egy tepsibe elkezdjük rétegezni. Jön egy lap, lekvár, majd krém, majd ismételjük, amíg el nem fogy.Egy éjjelre a hűtőbe tesszük, hogy összeálljon.