MINDENMENTES FÁNK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.10.02.
  • 0

Hozzávalók:40 dkg Mester házi kenyérliszt6 gr porélesztő2 ek vanília aroma10 dkg eritrit7,5 dkg margarin - olvasztva1 dl rizstejszín8 gr Orgran tojáspótló
+ 8 ek víz elkeverve2,5 dl víz+ rizsliszt+ olaj a kenéshezElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük és jó alaposan elkeverjük.
Majd egy másik tálba a nedves alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyaghoz és jó alaposan kidolgozzuk. Lefóliázzuk és hagyjuk kelni 1 órát.Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, szaggatjuk, majd forró olajban kisütjük.Mentes csokival, por édesítővel vagy akár cukormentes szörp és porédesítő keverékével tálaljuk.