NYERS VEGÁN CSOKITORTA DIÓVAL ÉS GESZTENYÉVEL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.08.06.
  • 5

Hozzávalók:1.réteg25 dkg datolya10 dkg dió2.réteg12,5 dkg gesztenye10 dkg Mester diabetikus étbevonó (olvasztva)10 dkg dió50 gr kókuszkrém50 gr kókuszolaj+ Mester diabetikus étbevonó a tetejére+ dió a díszítéshezElkészítés:A datolyát egy órára beáztatjuk, majd a dióval együtt alaposan összeturmixoljuk. Ezt a masszát egy 18 cm es torta forma aljára nyomkodjuk.A gesztenyét a dióval és kókuszkrémmel összeturmixoljuk, majd hozzákeverjük a csokit, kókuszolajat, ezt rátesszük a datolyás rétegre. Majd csokival rétegezzük a tetejét (kb 10-15 dkg). Dióval díszítjük. Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.