TÖLTÖTT ÉDES BUNDÁS PALACSINTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.07.19.
  • 0

Hozzávalók:20 dkg Mester palacsintapor1 db tojás4,5 dl kókusztej1 ek olaj1 kk édesítő (1:4)Töltelék:Erdei gyümölcsös lekvárMester diabetikus étbevonóBundaMester házi kenyérliszt2 db tojás (L)Mester zsemlemorzsa
+ darált mandula
+ édesítő+ olaj a sütéshez (csak az első palacsinta előtt vékonyan kiolajozzuk a serpenyőt)Elkészítés:A palacsinta hozzávalóit kikeverjük, majd kisütjük.Majd megtöltjük mindegyiket lekvárral és csokival. Két szélét behajtjuk, majd a másik oldaláról összehajtjuk. "Bepanírozzuk" (kenyérliszt - tojás - édes mandulás morzsa), majd forró olajban kisütjük.Vanília sodóval tálaljuk.