ÉDESBURGONYA HASÁB SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.07.06.
  • 9

Hozzávalók:1 db nagyobb édesburgonyasóbarna rizsliszthajdina lisztCukkini5 fej nagyobb gomba1 kisebb fej karfiol3 ek olajvíz+ olaj a sütéshezElkészítés:A burgonyát megpucoljuk, megmossuk , hasábokra vágjuk. Megforgatjuk hajdina liszt, barna rizsliszt és só keverékébe , majd forró olajba kisütjük.A cukkinit megmossuk, felszeleteljük. A gombát megpucoljuk, megmossuk , felszeleteljük. A karfiol megmossuk, rózsáira szedjük, majd egy serpenyőbe tesszük a 3 ek olajat, majd a zöldségeket, megpirítjuk, majd pici vizet öntünk rá és puhára főzzük.