VANÍLIA KRÉMES CSOKIS DERELYE (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.05.20.
  • 5

Hozzávalók:25 dkg főtt paszternák pürécsipet só1 db tojásízlés szerint édesítő1 ek vanília aroma30 gr útifűmaghéj40 gr Vegifeel vegán protein - natúr (ITT)Vanília krém1 cs vaníliás pudingpor / vagy vanília aroma és annyi konjakliszt, hogy puding sűrűségű krémet kapjunk2 dl kókusz vagy rizstejszín1 dl kókusztejízlés szerint édesítő+ paleo csokoládé kókuszkrémmel felolvasztva+ Nocarb panír megpirítvaElkészítés:A tészta alapanyagait összedolgozzuk, 5 percet hagyjuk állni. Majd kinyújtjuk (érdemes a protinből egy kicsit a nyújtólapra szórni!), majd kiszaggatjuk egy pohár segítségével.Megfőzzük a pudingot, hagyjuk kihűlni.Majd megtöltjük a derelyéket. (én ehhez egy kis műanyag szerkentyűt használtam, direkt derelye töltésre van kitalálva).Majd forró, lobogó vízben kifőzzük.Megforgatjuk a panírban, majd a csokiszósszal meglocsoljuk.