MINI MANDULATORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.03.05.
  • 3

Hozzávalók:2 db tojás1 kk édesítő (1:4)2 gr sütőpor2 dkg Mester szeletelt mandula2 dkg Mester süteménylisztKrém1 dl rizstej1,5 dl rizstejszín1 cs vanília pudingporízlés szerint édesítő+ Mester szeletelt mandula a tetejéreElkészítés:A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.A többi alapanyagot összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a tojáshabot , ezzel szépen elkeverjük.11 cm es formába tesszük (csatos tortaforma), majd kb 15-20 perc alatt megsütjük.A krémet elkészítjük. A pudingot kikeverjük az édesítővel és rizstejjel, majd megfőzzük, végül belekeverjük a rizstejszínt.Ha meghűlt a piskóta megtöltjük a krémmel úgy, hogy a tetejére is kerüljön, majd mandulával megszórjuk.