SZIVÁRVÁNY PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.02.08.
  • 2

Hozzávalók:4 db tojás1,5 ek édesítő (1:4)10 dkg Mester süteményliszt5 gr sütőporcsipet só+ ételfesték ( nekem, zöld,kék, sárga volt)Elkészítés:A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.A sárgáját a liszttel,sütőporral,édesítővel kikeverjük, majd hozzáforgatjuk a habot.Majd annyi részre osztjuk , amennyi ételfestékünk van, és mindegyikbe belekeverünk (attól függően , milyen erősségű legyen a színe a piskótának.18 cm es formába tesszük szép sorba a színeket, majd villával belekevergetünk / összehúzzuk a színeket, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.