VANÍLIÁS - CSOKIS PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)

  • 2017.01.25.
  • 7

Hozzávalók:Piskóta:30 dkg Mester család süteményliszt1 cs sütőpor2 ek édesítő (1:4)2 dkg Mester család kakaópor8 dkg olaj1 dl kókuszkrém1,5 dl kókusztejKrém:1 cs vaníliás pudingpor2 dl kókusztej1 ek margarinízlés szerint édesítő1 dl kókuszkrém1 ek rumaroma+ mester diabetikus étbevonóElkészítés:A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd szilikonformába tesszük.180 fokra előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük.A krémhez a pudingot a kókusztejjel,rumaromával és édesítővel kikeverjük, majd ha sűrűre főztük, akkor belekeverjük a kókuszkrémet és margarint.Majd a meghűlt piskótára tesszük.ha kissé megdermedt , akkor csokival borítjuk.