RÁKÓCZI TÚRÓS KEHELY (GLUTÉN,LAKTÓZ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)

  • 2016.01.01.
  • 7

Alapanyagok:Ételallergia AbcHozzávalók (2 db pohárhoz - mint a képen látható)20 dkg laktózmentes túróédesítővanília aroma1 dl kókuszkrém - Alpro1 kk konjak lisztbarack lekvár - házi "mentes"1 db tojásfehérjepici sóédesítőkb 5-10 dkg "mentes" keksz (diétánknak megfelelő)Elkészítés:A túrókrémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.A tojásfehérjéből kemény habot verünk, icipici sót teszünk bele, meg egy kk édesítőt, majd tovább verjük.Majd sütőpapírra kanalazzuk, 180 fokon megsütjük.Közben poharakba rétegezzük a dolgokat.Alulra morzsoljuk a kekszet, rá a túrókrém, majd lekvár, és így sorba, majd a tetejére a megsült hab jön.