Gesztenyekrémes torta

  • 2013.02.23.
  • 8

Még most sem szeretek tortát sütni. Azért néha nekiveselkedek és mindig reménykedem, hogy sikerülni fog. Fondanos, marcipánbevonatos tortákhoz hozzá sem kezdek. Ajándékba készült ez a torta. Semmi különös, fortélyos nincs benne.A tortalap Kiskukta 4 tojásos lapja, 24 cm-es formában sütve, 3 lapba vágva.Itt
van.
A krém:3 dl tej1 vaníliás puding1 gesztenye massza15 dkg ráma10 dkg porcukorA tejből, pudingporból sűrű krémet főzünk, majd kihűtjük. A rámát habosra keverjük a porcukorral, és a főzött alapot, a cukros rámát és a gesztenye masszát simára dolgozzuk. A tortát rétegezzük a krémmel.
Díszítés:Feltétlenül tejszínhab legyen, ez passzol hozzá.

Címkék

Torta