PaleoLét sajtos pogácsa

  • 2017.12.03.
  • 6

PaleoLét sajtos pogácsaHozzávalók:45 dbelkészítési idő:50 perc+sütés
2 db tojás
2 ek. reszelt parmezán6 g
paleo sütőpor
250 ml kókuszjoghurt
100 ml paleolajPaleoLét lisztvarázs
szükség szerinttöltelkék:
vörös cheddar sajt reszelve(szükség szerint)fehér
cheddar sajt reszelve(szükség szerint)1 tojás a kenéshez

Elkészítése:A
tojásokat jól elkeverjük a joghurttal, olajjal, sóval, sütőporral, majd annyi lisztet teszünk hozzá apránként amivel egy lágy, de nem ragadós tésztát kapunk,akkor jó ha nem ragad a kezünkhöz.30 percig pihentetjük szoba-hőmérsékleten.Közben lereszeljük a kétféle sajtot.Kinyújtjuk kb. a tésztát 4 mm vastagra, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd minden második közepét kisebb szaggatóval kiszúrjuk,tojással megkenjük, majd egy-egy egész és egy lyukasztott lapot egymásra téve összeragasztjuk.A mélyedésekbe reszelt sajtot
rakunk.a kiszúrt tésztamaradékból 2 db korongot összeragasztjuk,lekenjük tojással reszelt cheddar sajttal megszórjuk. Sütőpapírral
bélelt tepsibe raktjuk 180°C-on világos színűre sütjük.

A facebookon is követhettek,
itt
tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on