Rókagomba krémleves parmezánnal és sonkával

  • 2017.09.11.
  • 0

Rókagomba krémleves parmezánnal és
sonkával
A

Glass Scarlet Családi növényi
italkészítővel
készült,

nagyon finom,intenzíven gombás, kellemesen krémes,nagyon finom szeretem a gombás ételeket.További
receptek, információk érhetők el:

www.vegital.hu,Hozzávalók: 4 főre15 dkg rókagomba25 dkg fehér batáta1 közepes fej vöröshagyma2 evőkanál ghee tisztított vaj
só,bors ízlés szerint100 g ToTu krém extrafeltét:
2 evőkanál frissen reszelt
parmezán
10 dkg érlelt sonka csíkokra vágvapetrezselyemlevél aprítvaElkészítése:A rókagombát megmossuk,lecsepegtetjük.A batátát meghámozzuk kb: 1x1 cm darabokra vágjuk.A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk.A leves hozzávalóit a Totu krém extra kivételével a
gép tartályába rakjuk és felöntjük a maximum jelzésig, elindítjuk a
Cream Soup programot,ha lejárt a program egy kis krémlevessel elkeverjük a Totu krém extrát , a reszelt parmezánt és beleöntjük a gép tartályába majd elindítjuk Juice/Clean programot. Tálaláskor
a forró levest megszórjuk a sonkával,aprított petrezselyemmel.A facebookon is követhettek,
itt
tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt
tudtok csatlakozni hozzám.