Baconos zöldséges pite

  • 2017.09.12.
  • 2

Baconos zöldséges pite

ebben a borongós esős időben végre kedvem volt sütni,nagyon szeretem a sós pitéket önállóan vagy egy finom krémlevessel

eszméletlenül finom ebédet varázsolhatunk az asztalunkra.Hozzávalók:
2 személyreTészta hozzávalói180 g
Paleolit éléskamra keltes élmény lisztkeverék+ szóráshoz
100 g batáta püré2 db "S" tojás50 ml víz30 g lágy kókuszzsír20 ml frissen facsart citromlé1 tk .borsFeltét:20-25 dkg kockázott bacon szalonna2 evőkanál
peleolaj25 dkg fagyasztott Counrry mix2 db közepes lila hagyma
csíkokra metélve1 db

kaliforniai paprika(sárga/piros/zöld)
1 db fekete paradicsom szeletelve
100 g
ToTu krém extra
csipet só
párcsepp citromlé2 db tojás10 dkg reszelt cheddar
sajtElkészítése:A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kb:15 percre hűtőbe rakjuk,majd enyhén lisztezett felületen,vagy sütőpapíron lappá kinyújtjuk,majd egy
36x13 cm piteformába
nyomkodjuk,úgy hogy a forma szélére is jusson.
A tésztát villával megszurkáljuk,sütőpapírt
rakunk rá
és szárazbabbal beterítjük,hogy a formáját megtartsa. A 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig elősütjük,majd pihentetjük amíg a feltét elkészül. A brokkolit a karfiolt, a sárgarépát(Country mix) sós vízben 5 percig főzzük,majd
leszűrjük,hideg vízzel
leöblítjük és jól lecsepegtetjük. A paprikát megtisztítjuk,apró kockára vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk,megpirítjuk
a bacont kiszedjük.A visszamaradt zsíron
megpirítjuk
a hagymát