Pirított szűzérmék -rókagomba- mártással -gombás- nokedlivel

  • 2017.08.19.
  • 6

Pirított szűzérmék -rókagomba- mártással -gombás- nokedlivel
Szeretjük a gombás ételeket és most ez készült belőle,nagyon finom szűzérme nélkül is.Hozzávalók: 2 főre1 sertés szűzpecsenye
4 dkg ghee tisztított
vaj1 evőkanál olívaolaj1 póréhagyma fehér része nagyon apróra vágva1 ág kakukkfű
frissen őrölt
bors
só ízlés szerint
róka gombamártás hozzávalói:20 dkg rókagomba3 db újhagyma2 dundi gerezd fokhagyma100 g Totu krém extra0.5 dl fehérbor1 csokor metélőpetrezselyem
ízlés szerint

ízlés szerint
bors
gombás nokedli hozzávalói:15 dkg Cassava liszt3 dkg
tojásfehérje por(opcionális)
2 db tojás
1 tk. só2 tk. szárított rókagomba (darálva)3 száll metélő
petrezselyemlevél
aprítva
szükség szerint víz1 evőkanál