Sonkás-lila-hagymás kenyérlángos paleo
- 2017.04.20.
- 2
Sonkás-lila-hagymás kenyérlángos paleo
szeretem a kenyérlángost ,sokféleképpen variálható a feltét ,nagyon finom ,tökéletesen száraz a tészta belseje,nem nedvesHozzávalók:
2 személyreTészta hozzávalói180 g
Paleolit éléskamra keltes élmény lisztkeverék+ szóráshoz
100 g batáta püré2 db "S" tojás50 ml víz30 g lágy kókuszzsír20 ml frissen facsart citromlé1 tk.bors
"Tejföl"
100 g
ToTu krém extra
csipet só
párcsepp citromléFeltét:
2 db közepes lila hagyma
10-20 dkg nyers füstölt sonka/ szalonna ízlés szerint1 db hegyes zöld paprika
Elkészítése:A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kb:15 percre hűtőbe rakjuk,majd enyhén lisztezett felületen,vagy sütőpapíron kb:1 cm vastagságúra kinyújtjuk.Majd a sütőpapír segítségével átemeljük a tepsibe.A "tejföl hozzávalóit összekeverjük és a tésztára kenjük,megszórjuk a csíkokra vágott lila hagymával és a csíkozott sonkával/szalonnával.Előmelegített sütőben 200 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.Tálaláskor karikára vágott paprikával megszórva kínáljuk.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.