Mangós epres"sajt" torta sütés nélkül paleo.

  • 2017.04.01.
  • 5

Mangós epres"sajt" torta sütés nélkül paleo.


egy régi kedvencre esett a választásom,sütni sem kell, sokféle képen
variálható a
gyümölcs,nekem ez volt most itthon.babapiskóta recept ittHozzávalók: 8 szelet
piskótához
12-13 db paleo babapiskóta100 g ghe/kókuszzsír
2-3 evőkanál cocomas kókuszkrém
a töltelékhez:
600 g Totu tojásfehérje túró
200 g totu krém
200 ml cocomas kókuszkrém
1 db kezeletlen citrom héja+ leve
1 vanília rúd kikapart magja
150 g eritrit
csipet só
150 ml frissen facsart narancslé
2 csapott evőkanál zselatin
35 dkg eper+ a díszítéshez
1 mangó kockára vágvaElkészítése:A babapiskótát késes aprítóban ledaráljuk vagy kézzel összemorzsoljuk.A gheet megolvasztjuk,összekeverjük a piskóta morzsalékkal és a
kókuszkrémmel. A keveréket
fóliával kibélelt 22 cm kacsos tortaformába nyomkodjuk,majd hűtőbe rakjuk.A zselatint 10 percig a narancslében áztatjuk.A totut,a totu krémet a kókuszkrémet a citrom lereszelt héjával és a levével,az édesítővel krémes állagúra turmixoljuk.A zselatint addig melegítjük amíg elolvad. végül összekeverjük a totus masszával.óvatosan beleforgatjuk a kockára vágott mangót.és megtisztított aprított epret.A krémet a
piskótás alapra simítjuk,hűtőbe rakjuk
pár órára legjobb egy éjszakára.Tálalás előtt a fóliát óvatosan eltávolítjuk ,félbe vágott eperrel díszítjük.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
N