NoCarb panírban sült rántott karfiol és padlizsán

  • 2017.03.16.
  • 6

NoCarb panírban sült rántott karfiol és padlizsán
Ebédre és vacsorára is tökéletes választás. Nincs is finomabb és egészségesebb a rántott karfiolnál és padlizsánnál,nagyon szereti a család.Hozzávalók:4 főre
elkészítési idő: 40 perc1 kisebb fej karfiol1 db padlizsánsó,bors ízlés szerint
NoCarb rost sütőmix a panírozáshoz
4 -5 db
tojás
NoCarb panír
paleolaj/kókuszzsír a sütéshez
Totu krém extra
párcsepp citromlé1 tk. fokhagyma granulátumElkészítése:A karfiolt megtisztítjuk, majd rózsáira bontjuk.Sós vízben félpuhára főzzük. A padlizsánt meghámozzuk és felszeleteljük, majd megmossuk és egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, pár percig állni hagyjuk. Ezt követően leöntjük a levét.Amíg fő a karfiol, előkészítjük a rostot, felverjük a tojásokat,és a NoCarb panírt.Ha kellőképpen megpuhultak a karfiolrózsák, kiszedjük a vízből.Miután kihűltek, bepanírozzuk a padlizsánszeleteket is majd forró olajban kisütjük. Mikor minden oldalról megsült, kiszedjük egy papírtörlővel bélelt tányérra.Fokhagymás Totu krém extrával kínáljuk.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: