Uborkás mini fasirtrolád

  • 2017.01.19.
  • 2

Uborkás mini
fasírtrolád
Volt a hűtőbe egy kevés darált hús az üveg alján árválkodott 8 db mindenmentes csemege uborka és egy kevés saláta,egy finom ebédet készítettem belőle. 40-50 perc alattHozzávalók: 2 személyre40 dkg darált hús (marha ,sertéshús vegyesen)só, bors2 evőkanál NoCarb daramix1
fej hagyma apróra vágva3 gerezd
zúzott fokhagyma2
tojássó,bors ízlés szerint1 kk. dijoni mustárédes pirospaprika
paleolaj
a sütésheztöltelék:8 db 8-10 cm-es csemegeuborkaElkészítése:Egy tálba a darált húst az összes hozzávalóval összekeverjük, 8
részre osztjuk, masszát ellapítjuk és a közepére helyezzük az uborkát,nedves kézzel hengert formázunk ,hogy a hús jól befedje az uborkát.Az olajat felmelegítjük és a roládokat minden oldalán aranybarnára sütjük.Ferdén kettévágjuk, salátával tálaljuk.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok