Paleolét ropogós kérgű diós bagett

  • 2016.12.03.
  • 3

Paleolét ropogós kérgű diós bagett

Nagyon finom tartalmas reggeli maradék pörkölt ,saláta,felhasználásávalHozzávalók: 2 főre1 csomag Paleolét ropogós kérgű cipó lisztkeverék
4 db " M" tojás
50 ml víz
2 evőkanál olvasztott zsiradék
10 durvára tördelt dióElkészítése:A tojásokat a vízzel a zsiradékkal habosra keverjük,majd hozzáadjuk a lisztkeveréket,a durvára aprított diót.összegyúrjuk,5 percig pihentetjük,majd nedves kézzel bagettet formázunk a tésztából.Előmelegített sütőben
sütőpapírral bélelt tepsibe, 200 fokon 10 percgi majd 180 fokon 30 percig sütjük.tűpróba.Rácson hagyjuk kihűlni maradék
marhapofa pörkölttel ,salátával, lilahagymával, paradicsommal .Jó étvágyat!A hozzávalókat és egyéb paleo alapanyagokat keresd gyártói és kedvezményes áron webshopunkban:
www.paleolet.huMég több receptet találtok itt:http://paleolet.hu/paleo-receptek/http://paleolet.blogspot.hu/Ingyenesen letölthető receptfüzetünk pedig itt található:http://paleolet.hu/let…/lisztvarazs-receptfuzet-paleolet.pdf