Piskótatekercs

  • 2016.11.11.
  • 0

Piskótatekercs

Hozzávalók:
125 g
Paleolit Éléskamra Omlós piskóta lisztkeverék
6 db tojás
5 evőkanál olvasztott kókuszzsír
5 evőkanál víz
csipet só

Töltelék:

150 g
házi sárgabaracklekvárdarált eritrit
a szóráshoz
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az édesítőt, és tovább verjük.
A sárgákat,a zsiradékot
és a vizet fehéredésig
verjük kézi habverővel.A lisztet óvatosan bele
forgatjuk.Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és 160-180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.A kész piskótát kiborítjuk,és egy konyharuha
segítségével még melegen feltekerjük.Ha kihűlt kitekerjük, megkenjük baracklekvárral és újra feltekerjük.Tálalás előtt meghintjük porított eritrittel,majd szeleteljük.
Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod:http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel.Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http: // www.
paleonagykereskedes.hu/shop_
contact.phpA facebookon is követhettek,