Sonkás sajtos rakott nokedli (paleo)

  • 2016.10.12.
  • 0

Sonkás sajtos rakott nokedli (paleo)Hozzávalók: 4 főre15 dkg
házi sonka
15 -20 dkg PaleoLét lisztvarázs szükség szerint
4 db tojás
1 ek.kacsazsírvíz szükség szerint

só,bors, ízlés szerint1 ek.paleolaj
20 dkg darált sonka5 dkg kockázott bacon szalonna
100 g
ToTu krém extra
10 dkg
reszelt Chedar sajt
10 dkg
reszelt
cukkini sajtElkészítése:A lisztet tojással,tojásfehérje porral,sóval elkeverjük, hozzáadunk kb:
darált sonkát és annyi vizet, hogy nokedli állagú legyen a tésztánk.Bő, sós lobogó vízbe szaggatjuk,amikor feldobja a víz
leszűrjük.A sonkát késes aprítóban
össze aprítjuk az olajon a baconnal meg
pirítjuk,hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát és összesütjük,félrerakjuk.Egy sütőtál aljába 1-2 kanállal a
sonkás ,hagymás keverékből rakunk,erre egy sor nokedlit,reszelt sajtot.Addig folytatjuk amíg tart a hozzávalókból. A

rakottas tetejét a ToTu krém extrával meglocsoljuk, a tetejét reszelt sajttal hintjük be.Előmelegített sütőben,kb:170 fokon , kb: 20 percig sütjük.A facebookon is követhettek,