Tepertős chilis pogácsa

  • 2016.09.25.
  • 8

Tepertős chilis pogácsaHozzávalók:24 db
25 dkg
Yungas nyújtható sós lisztkeverék
10 dkg darált tepertő
4 dkg kacsazsír2 db "S" tojás
1 ek.chili pehely
1 tk.tojásfehérje por1 tk.paleo sütőpor
70 ml
Totu tej
tetejére
:
1 tojásköménymag a szóráshozmaldon sóvirág(opcionális)Elkészítése:A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk,hozzáadjuk a
tepertőkrémet,majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.Jól összedolgozzuk ,gombóccá
formázzuk,folpack fóliába csomagoljuk és kb: 1 órára hűtőbe rakjuk. Majd egyforma gombócokat formázzunk, kézzel megsodorjuk,a tetejét lekenjükaz elhabart tojással és köménymaggal,maldon sóvirággal
megszórjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb:25-30 perccig sütjük.(tűpróba)
Jó étvágyat! Földimandula tejjel ez volt a reggelim.recept itt:
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on