Sárgadinnyés süti

  • 2016.08.22.
  • 7

Sárgadinnyés

sütiHozzávalók:120 g
Yungas manioka liszt100 g
Yungas hántolt
földi mandula liszt
220 g kockára vágott sárgadinnye/ körte,alma80 g eritrit
+ darált eritrit a szóráshoz
230 g aprított dinnye
2 tk.paleo sütőpor
80 g eritrit ízlés szerint
3 db "L" tojás
80 g kókuszzsír
Elkészítése:
A sárgadinnyét megpucoljuk,a magjait eltávolítjuk,felezzük,kockára vágjuk.A fél dinnyét késes aprítóban összeaprítjuk a többit félrerakjuk.A tjásokat kettéválasztjuk.A tojéássárgáját az eritrittel ,kókuszolajjal
krémes állagúra kikeverjük.Hozzáadjuk a turmixolt dinnyét s a sütőporral átszitált liszteket elkeverjük, hozzákeverjük a kockázott dinnyét.A tojások fehérjét egy csipet sóval
kemény habbá verjük majd óvatosan
összeforgatjuk a masszával. 20 cm-es szilikonos tortaformába öntjük.Előmelegített sütőben 160 fokon kb:50-60 percig sütjük
tűpróba,Darált eritritollal megszórjuk.Körtével és almával is finom.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/