Cukkinis parmezános kenyér

  • 2016.08.10.
  • 0

Cukkinis parmezános kenyér
Hozzávalók:
200 g
Yungas manioka liszt
100 g reszelt zsenge
cukkini(zöldés sárga)
200 ml ToTu tej
1 ek.olvasztott kacsazsír
1 tk.himalaya só
2 tk.paleo sütőpor
1 tk,őrölt fehérbors
1 tk.fokhagymapor
20 g
sárgarépa granulátum
2 db "L" tojás
Elkészítése:
A cukkiniket megmossuk
és szárazra töröljük majd nagylyukú reszeleőn lereszljük,sózzuk kb: 10 percig állni hagyjuk majd jól kicsavarjuk.A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk,hozzáadjuk a többi hozzávalót és a cukkinit. A tojásokat összehabarjuk a ToTu tejjel és ráöntjük a száraz hozzávalókra.Alaposan összekeverjük,nokedli állaga van a tésztának a sonkaprést kiolajjuk és atésztát belekanalazzuk.Előmelegített sütőben 160 fokon kb :40 percig sütjük.Kivesszük a formából és egy kis időre
kb 5-10 percre
visszarakjuk a sütőbe hogy szép
kérge legyen a kenyérnek.


A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létreho