Gesztenyés csillag

  • 2015.10.09.
  • 8



Hozzávalók 12 darabhoz:- 160 gramm gesztenyeliszt (itt beszerezhető)- 60 gramm kókuszliszt (itt beszerezhető)- 150 gramm nyírfacukor (itt beszerezhető)- 100 gramm étcsokoládé (itt beszerezhető)- 100 gramm vaj- 2 db tojás- 1-1,5 dl tej- 2 teáskanál sütőpor
Elkészítés:Összekeverjük a tojásokat a nyírfacukorral, felolvasztott vajjal, majd apránként hozzáadjuk az átszitált liszteket és a sütőport. Annyi tejet öntünk hozzá, hogy muffin tészta sűrűségű masszát kapjunk. Végül hozzákeverjük az apró darabokra tört étcsokoládét. A tésztát csillag formájú szilikonos formába adagoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük kb. 30 perc alatt. 
Energia- és tápanyagtartalom 1 db-ban:Energia: 203 kcalFehérje: 5 g Zsír: 10 gSzénhidrát: 23 g




Címkék

Gluténmentes