Il Pane di Anna gluténmentes perec

  • 2016.01.22.
  • 1

Il Pane di Anna gluténmentes perecHozzávalók 6 db perechez:
250 gramm Il Pane di anna nyújható kenyérliszt
innen: Egészség Market1 evőkanál burgonyapehely
innen: Egészség Market12 gramm friss budafoki élesztő1 kk cukor3 gr só240-250 ml víz (én 250 ml-t tettem bele)1 kanál olaj
reszelt sajt (tejmentes diétában Violife)Az élesztőt a cukros kézmeleg vízben felfuttattam, a sót a lisztet a burgonyapelyhet kikevertem, bele a vizet, keverni kezdtem egy kanál segítségével, majd hozzáadtam az olajat is.
Homogén masszává kevertem, sűrű nokedlitészta lesz belőle.
majd enyhén olajos kézzel rudakat nyújtottam kézzel és perecet formáztam. Kicsit nehéz így dolgozni vele, de inkább ne legyen olyan szép viszont maradjon puha :)
30 fokos sütőben kelesztettem 1 órát a pereceket, lekentem olajjal a tetejüket majd 30 perc alatt 185 fokos sütőben középső rácson készre sütöttem. A 20 perc után megszórtam reszelt sajttal a tetejüket.Jó étvágyat! :)